”JOKIĆ NIJE SPREMAN DA PREUZME ODGOVORNOST”: Pešić OTKRIO zašto ne igraju Nikola, Micić i Jović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 16:39

”JOKIĆ NIJE SPREMAN DA PREUZME ODGOVORNOST”: Pešić OTKRIO zašto ne igraju Nikola, Micić i Jović!

Bez najboljih na Mundobasket...

Selektor Srbije Svetislav Pešić objavio ke danas spisak reprezentativaca na koje računa za predstojeće Svetsko prvenstvo. Na tom spisku se nisu našli iskusni košarkaši kao što su Nikola Jokić, Stefan Jović i Vasilije Micić. Popularni Kari je pred medijima objasnio i zašto su ta imena izostavljena.

- Jović želi da igra za reprezentaciju, ima zdravstveni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problem u familiji... Svi se nadamo da će se to poboljšati i ako tako bude, staviće se na raspolaganje, ako u familiji sve kako bude dobro. Za Pokuševskog još nismo dobili dozvolu jer je imao povredu, pa čekamo da vidimo.

Pešić je potom objasnio i zbog čega na spisku neža Micića i Jokića.

- Micić? Dugo smo razgovarali sa njim, on je zamolio da ove godine preskoči, imao je tešku sezonu, sa puno povreda... potpisao je novi ugovor, obnovio je povredu ramena, nalazi se pod terapijama... Njegovo stanje nije dobro i ne možemo da računamo.

- Sa Jokićem je obavljeno nekoliko razgovora i to je bio najbolji razgovor. Istrošio se i nije spreman da preuzme odgovornost onako kako se od njega očekuje - zaključio je selektor Pešić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRAVE ISTINE NEMA! Pešić progovorio o otkazima igrača i stanju u reprezentaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023

Bio je iskren...Selektor košarkaša Srbije, Svetislav Pešić sesaopštio je spisak igrača koji će predstavljati reprezentaciju na Svetskom prvenstvu koje počinje 25. avgusta...Na spisku selektora Pešića našli su se:..Avramović, Beslać, Bogdanović, Davidovac, Dobrić, Gudurić, Jaramaz, N....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.