Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JIRGEN KLOP: Ne znam kada će se Mane vratiti na teren

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da ne zna koliko će fudbaler Sadio Mane odsustvovati s terena, uprkos izjavi senegalskog selektora da će igrač biti spreman u novembru za utakmice reprezentacije u kvalifikacijama za Mundijal 2018. godine.

Mane je početkom meseca tokom nastupa za reprezentaciju Senegala povredio tetivu i propustio je derbi sa Mančester junajtedom (0:0), kao i ubedljivu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pobedu protiv Maribora (7:0) u Ligi šampiona.
Uprkos tome, Mane je pozvan u reprezentaciju Senegala za utakmice protiv Južne Afrike, sredinom novembra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Selektor Senegala Aliju Sise rekao je da ne sumnja da će Mane biti u državnom timu za te duele i da će biti „100 odsto spreman“.
Sise je rekao i da će Mane naredne nedelje početi jače treninge, ali je Klop danas bio zbunjen tim tvrdnjama, preneo je „Skaj“.
-Ne znam kako on to može da zna. Ja ne znam. Sadio je još na rehabilitaciji i takva je trenutna situacija. Ako ranije bude spreman, biću srećan, ali to u ovom trenutku niko ne zna i nemam više šta da kažem. Senegal čekaju vrlo važne utakmice, mislim da im treba bod da se plasiraju, nadam se da će uspeti-, naveo je nemački stručnjak. 
On je rekao da u reprezentaciji Senegala verovatno osećaju mali pritisak, ali da situacija ne može da se promeni.
-Ako je Sadio spreman, mi to ne možemo da sakrijemo, zašto bismo? Ako je spreman, mi nećemo moći da uradimo ništa da ga zadržimo ovde i on će otići u reprezentaciju Senegala-, rekao je Klop.
The post JIRGEN KLOP: Ne znam kada će se Mane vratiti na teren appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Loše vesti za Liverpul, nepoznat status jednog od najboljih

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017

Novi problemi za Jirgena Klopa...Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da ne zna koliko će fudbaler Sadio Mane odsustvovati s terena, uprkos izjavi senegalskog selektora da će igrač biti spreman u novembru za utakmice reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine...Mane...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.