Izvor: TvojPortal.com, 06.Okt.2012, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović kao Kolarov

Tvoj portal
Šampion Engleske pobedio Sanderlend 3:0, strelac prvog gola bio srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov. Branislav Ivanović pogodio za Čelsi.
Srbija u petak igra treći meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Belgije u Beogradu, a lepe vesti za selektora Sinišu Mihajlovića stižu iz Engleske.


Aleksandar Kolarov postigao je gol i upisao asistenciju u pobedi Mančester Sitija protiv Sanderlenda - 3:0 (1:0), dok je kapiten "orlova" >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Branislav Ivanović bio je strelac četvrtog pogotka u ubedljivoj pobedi Čelsija protiv Noriča - 4:1 (3:1).
Prvi meč sedmog kola obeležila je rutinska pobeda šampiona, ali i odlična igra levog beka "orlova".Kolarov je pogodio već u petom minutu iz "slobodnjaka". Prekid je bio iskosa na levoj strani, malo iznad mesta gde se spajaju dve linije šesnaesterca, samim tim bila je to vrlo nezgodna pozicija za igrača koji se više služi levom nogom.
Ali, Kolarov je pokazao da je pravi specijalista za "slobodnjake". Neočekivano je poslao "kiflu" pored živog zida u bliži ugao gola Sanderlenda i pogodio.
Srpski reprezentativac je u 60. minutu upisao i asistenciju. Odlično je probio po svojoj strani, a potom i uposlio Aguera, koji se snašao ispred gola gostiju dupliravši prednost "građana".
Džejms Milner stavio je tačku na dobru igru i sigurnu pobedu svog tima u 89. minutu. Reprezentativac "gordog Albiona" takođe je postigao gol iz slobodnog udarca, koji je iznudio najbolji igrač meča Kolarov, posle lepog prodora.
Siti se probio na drugo mesto, gde posle nedeljnog gosovanja u Njukaslu može da ga stigne gradski rival Junajted.
"Plavci" su lako izašli na kraj sa Noričom. Grant Hol je doveo goste u vođsto u 11. minutu, a samo pola sata od početka meča pitanje pobednika se više nije postavljalo. Fernando Tores i Frenk Lampard i Eden Hazard obezbedili su Čelsiju ubedljivu prednost.
Znatno manje uzbuđenja bilo je u drugom poluvremenu, a da se ono ne završi bez golova pobrinuo se Ivanović. Srbin je konačan rezultat postavio u 76. minutu.
Everton je ispustio drugo mesto. "Karamele" ne samo da nisu uspele da pobede Vigan u gostima, već moraju da budu zadovoljne i jednim osvojenim bodom - 2:2. Ekipa Dejvida Mojesa dva puta je gubila, ali je uspela da se vrati u poslednjih desetak minuta. Aruna Kone je pogodio u 10, a Nikica Jelavić anulirao prednost domaćina samo minut kasnije. Ipak, Norič je do odlaska na odmor postigao još jedan pogodak preko Franka Di Santa na asistenciju Konea.
Rezultat 2:1 bio je na snazi do 87. minuta kada je Lejton Bejns iskoristio penal.
Reding je bio na dobrom putu da osvoji tri boda na gostovanju Svonsiju. Vodio je 2:0, međutim, na kraju se morao zadovoljiti samo bodom. U meču dva kluba sa najdužim imenima u Premijer ligi - Vest Bromvič Albiona i Kvins Park Rendžersa, uspešniji je bio domaćin - 3:2.

Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na TvojPortal.com...






Povezane vesti

PREMIJER: Majstorije Kolarova, strelac i Bane

Izvor: OkRadio.rs, 07.Okt.2012, 11:23

Šampion Engleske pobedio Sanderlend 3:0, strelac prvog gola bio srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov. Branislav Ivanović pogodio za Čelsi. Srbija u petak igra treći meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Belgije u Beogradu, a lepe vesti za selektora Sinišu Mihajlovića stižu iz Engleske. Aleksandar...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.