Italijansko ludilo! Trener Đenove ne priča sa ženom jer je Šveđanka

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijansko ludilo! Trener Đenove ne priča sa ženom jer je Šveđanka

Davide Balardini kaže da zbog baraža za Mundijal ima veoma napetu situaciju kod kuće

Italija je na nogama, sa nestrpljenjem očekuje revanš meč protiv Švedske u baražu za Mundijal, a kolika napetost vlada svedoči i primer trenera Đenove Davidea Balardinija. Naime, njegova žena je Šveđanka i on je rekao da zbog velike tenzije već par dana ne razgovara sa suprugom!

Šveđani >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su u prvoj utakmici slavili sa 1:0, a večeras se igra revanš meč u Milanu na stadionu San Siro.

“Od petka nisam razgovarao sa suprugom. Ona mi već par dana samo dobacuje: ‘Šta je, uplašio si se?”, rekao je Balardini za list Republika.

Balardini je naveo i da veruje kako će se na kraju dvomeča ipak radovati on, a ne supruga.

“Šveđani trenutno uživaj u situaciju i što mi patimo ali nadam se da neće više imati razloga za slavlje. Naravno, Šveđani su pobedama nad Francuskom, Holandijom i Italijom pokazali da su skromna i posvećena ekipa koja iznutra crpi snagu”, dodao je trener Đenove.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kad italijanski trener oženi Šveđanku...

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2017

Glavni i odgovorni u Đenovi kada se radi o trenerskom poslu, Davide Balardini, rekao je da ne razgovara sa svojom suprugom otkako je njegova reprezentacija izgubila sa 1:0 od Švedske...Svađa je nastala u porodici Balardini...Razlog je utakmica između Švedske i Italije koju su Šveđani pobedili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.