Ispala godine! Italijani rezervisali čak i hotel za Rusiju

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispala godine! Italijani rezervisali čak i hotel za Rusiju

Nisu računali na eliminaciju od Švedske u baražu

Tragedija Azura i neodlazak na Svetsko prvenstvo dobila je danas još jedan čin.

Naime, Fudbalski savez Italije je još pre baraža rezervisao hotel u Rusiji u kojem je trebalo da budu smešteni fudbaleri i stručni štab. Očigledno je da na Čizmi nisu računali da će doživeti debakl i posle 60 godina ostati bez Mundijala, pa su spremili ražanj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dok je zec bio u šumi.

Ovo je objavila danska televizija TV2, koja je izvestila da sada mala delegacija Fudbalskog saveza Danske hitno putuje u Rusiju kako bi se na licu mesta uverila u kvalitete koje nesuđeni hotel Azura nudi i preuzela prvobitnu rezervaciju Azura.

"Velike zemlje na velikim takmičenjima moraju da vode računa o svim detaljima. Zato, moramo što pre da vidimo šta nam je činiti i da li možemo da imamo koristi od . Postoji velika razlika između ovoga što vole Italijani i Danci, ali ako nam se ponudi jeftinija varijanta zašto da ne preuzmemo njihovu rezervaciju", izjavio je Klaus Breton-Mejer, predsednik FS Danske.

Dakle, Italijani će morati da plate dobro otkazivanje rezervacije, jer su se hoteli sigurno zaštitili klauzulama na početku posla, pa ih očekuju dupli troškovi posle neodlaska na Svetsko prvenstvo.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BILI SU UBEĐENI DA ĆE IGRATI NA MUNDIJALU: Italijani rezervisali hotel u Rusiji, ali nisu računali da se neće plasirati!

Izvor: Kurir, 16.Nov.2017

Fudbalska reprezentacija Italije neslavno je završila kvalifikacije za Mondijal u Rusiji gde će, umesto njih, igrati Šveđani koji su ih eliminisali u dvomeču baraža

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.