Inter se pomirio, Ikardi odlazi, da li je ovo zamena?

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter se pomirio, Ikardi odlazi, da li je ovo zamena?

Španski mediji gladni senzacija, ali sa ovom cenom, Ikardi će biti lak plen. Sve od njega zavisi, ali Inter ima rešenje...

Inter neće uspeti da izbriše klauzulu Maurita Ikardija.

Na njihovo insistiranje da pregovaraju, od Vande Nare je stigao diplomatski odgovor, da nije vreme za to, da je kapiten Intera usresređen na sezonu, bitku za titulu, ali i želju da ode na Mundijal sa Argentinom.

Zvuči, obeshrabrujuće, kada je Ikardijeva gospođa u pitanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << naime, klauzula od 110 miliona je prihvatljiva za većinu najjačih klubova.

To su, pre svih Real, ako ode Benzema, zatim PSŽ, u slučaju da se oslobode Kavanija, ali i Čelsi koji bi mogao da upari Moratu sa Argentincem. I Murinjo je želeo Ikardija, njegova klauzula važi za inostranstvo.

Šta će se dalje dešavati?

Navodno, u Interu su svesni mogućnosti da ostanu bez kapitena, želja je Hari Kejn, ali to je nemoguća misija, pa mnogi veruju da će Inter probati da kupi "Gala" Belotija. On ima klauzulu od 100 miliona, ali se veruje da bi Torino pristao na manje, italijanski reprezentativac u poslednje vreme nije na nivou sa početka sezone, odrazilo se i na rezultate.

Ponovimo, Ikardi je rekao da ne planira da napusti Inter, ali u situaciji u kojoj zarađuje 6 miliona po sezoni, a u Realu recimo može da dobije duplo, kao i u Engleskoj, teško da neće prihvatiti takvu ponudu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.