INDONEŽANI, ČUVAJTE SE: Suarez igra za B tim Barselone

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2014, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INDONEŽANI, ČUVAJTE SE: Suarez igra za B tim Barselone

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike rekao je da će Luis Suarez igrati za B tim tog kluba u prijateljskom meču protiv mlade selekcije Indonezije.

- Biće korisno za Luisa da igra. On želi da igra, a sutra će igrati onoliko minuta koliko to odredi trener Barselone B – rekao je Enrike za španske medije.
Svetska fudbalska federacija (Fifa) suspendovala je 1. jula Suareza na četiri meseca i devet međunarodnih utakmica pošto je tokom utakmice s Italijom, 24. jula >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na Svetskom prvenstvu u Brazilu, za rame ugrizao protivničkog igrača Đorđa Kjelinija.
Takođe, bilo mu je zabranjeno i da trenira s ekipom. Međutim, Sud za sportsku arbitražu je potom odlučio da je Fifina kazna zabrane bavljenja fudbalskim aktivnostima „preterana“, pa mu je dozvoljeno da trenira sa klubom i da igra prijateljske mečeve.
Suarezova suspenzija ističe 26. oktobra, a prvi zvaničan meč trebalo bi da mu bude „klasiko“, duel protiv Real Madrida.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

NIŠTA OD MANĆINIJA: Portugalci doveli selektora koji ne može da sedi na klupi


BUNDESLIGA: Nemci po običaju efikasni, Bajern deklasirao Paderborn (VIDEO)


PRIMERA: Real rutinski do pobede, Ronaldo ‘pokeraš’ (VIDEO)




Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Suares igra za Barselonu B protiv Indonezije

Izvor: Sportal.rs, 23.Sep.2014

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike rekao je da će Luis Suares igrati za B tim Katalonaca u prijateljskom meču protiv mlade selekcije Indonezije...- Biće korisno za Luisa da igra. On želi da igra, a u sredu će igrati onoliko minuta koliko to odredi trener Barselone B - rekao je Enrike za španske...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.