IBRAHIMOVIĆ SE VRAĆA U REPREZENTACIJU ŠVEDSKE

Izvor: Kurir, 16.Jul.2010, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IBRAHIMOVIĆ SE VRAĆA U REPREZENTACIJU ŠVEDSKE

STOKHOLM - Fudbaler Barselone Zlatan Ibrahimović rekao je da se vraća u reprezentaciju Švedske, posle više od devet meseci pauze. Ibrahimović je odluku o

STOKHOLM - Fudbaler Barselone Zlatan Ibrahimović rekao je da se vraća u reprezentaciju Švedske, posle više od devet meseci pauze. Ibrahimović je odluku o povlačenju iz nacionalnog tima doneo prošlog oktobra pošto Švedska nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Barselone rekao je posle poraza od Danske u kvalifikacijama da je izgubio motivaciju da nastupa za nacionalni tim, pošto "igra fudbal da bi pobedio". Ibrahimović, koji će biti kapiten Švedske, rekao je da su mu nedostajali nastupi za reprezentaciju i da je odluku o povratku u nacionalni tim doneo posle razgovora sa novim selektorom Erikom Hamrenom.

Hamren je na mestu selektora zamenio Larsa Lagerbeka, koji je podneo ostavku pošto Švedska nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.