Ibrahimović ponovo brani boje Švedske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2010, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović ponovo brani boje Švedske

STOKHOLM -

Napadač španskog fudbalskog prvaka Barselone Zlatan Ibrahimović najavio je danas povratak u reprezentaciju Švedske, pošto je prošle jeseni napustio tim zbog neuspeha u kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Južnoj Africi.

Ibrahimović, koji nije branio boje švedskog tima skoro devet meseci, istakao je da je izgubio motivaciju za nastup u reprezentaciji posle poraza protiv Danske u oktobru prošle godine.

Dvadesetosmogodišnji napadač je napomenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da mu "nedostaje" dres švedske reprezentacije, čiju će kapitensku traku nositi u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope u Ukrajini i Poljskoj 2012, godine, koje počinju u avgustu.

Ibrahimović je naglasio da je odluku o povratku u reprezentaciju doneo "posle nekoliko razgovora" sa selektorom Erikom Hamrenom.

Hamren je klupu reprezentacije Švedske nasledio od Larsa Lagerbaka, koji je podneo ostavku nakon neuspeha u kvalifikacijama za Mundijal u Južnoj Africi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

IBRAHIMOVIĆ SE VRAĆA U REPREZENTACIJU ŠVEDSKE

Izvor: Kurir, 16.Jul.2010

STOKHOLM - Fudbaler Barselone Zlatan Ibrahimović rekao je da se vraća u reprezentaciju Švedske, posle više od devet meseci pauze. Ibrahimović je odluku o..STOKHOLM - Fudbaler Barselone Zlatan Ibrahimović rekao je da se vraća u reprezentaciju Švedske, posle više od devet meseci pauze. Ibrahimović...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.