IBRA SE VRAĆA U REPREZENTACIJU: Zlatan u svojoj 40. godini vodi Švedsku na svetsko prvenstvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 14:03

IBRA SE VRAĆA U REPREZENTACIJU: Zlatan u svojoj 40. godini vodi Švedsku na svetsko prvenstvo!

Ne zna za godine.

Čuveni fudbaler švedskog porekla Zlatan Ibrahimović vraća se u nacionalni tim Švedske u svojoj 40. godini. Kako prenosi švedski portal Fotboldirekt as Milana će se naći na spisku igrača za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Zlatan bi dres reprezentacije mogao da obuče već u kvalifikacionoj utakmici protiv Gruzije, 25. marta.

Ipak, iz Fudbalskog saveza Švedske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu želeli da potvrde Zlatanov povratak i istakli su da će konačan spisak biti poznat 18. marta.

Popularni Ibrakadabra je za reprezentaciju Švedske nastupao od 2001. do 2016. godine. Odigrao je 116 utakmica i postigao 62 gola.

Dugo se Bajernu nije ovako klimala titula u Bundesligi. RB Lajpcig mu je za petama, a večeras (18.30) mu u goste stiže probuđeni Dortmund i preti da mu napravo ozbilljan problem. Kvota na keca je 1,77, na duplu šansu X2 2,05, a na GG3+ 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Dortmund.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lev molio igrača Bajerna da odbije da igra za Englesku

Izvor: B92, 06.Mar.2021

Džamal Musijala je nedavno potpisao prvi profesionalni ugovor sa Bajernom i od njega se tek očekuje velika dele na terenu...Misijala, koji ima 18 godina, bio je već viđen da će igrati za reprezentaciju Engleske, pošto je nastupao za selekcije Gordog Albiona do 17 i 21 godine, ali sve se okrenulo...List...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.