Izvor: Pančevac-online.com, 17.Maj.2023, 13:38

IAKO SE PRVENSTVO IGRA NA FILIPINIMA, SRPSKI KOŠARKAŠI DOBILI ODLIČNE TERMINE Poznato kada Srbija igra mečeve na Mundobasketu!

Srbija će mečeve na Svetskom prvenstvu u košarci igrati u idealnim terminima za publiku u našoj državi! Nećemo morati da navijamo časovnike na rane jutarnje sate i to je sada definitivno poznato. Prvi meč Srbija igra 26. avgusta protiv Kine u 14 časova po ovdašnjem vremenu! Zatim, dva dana kasije igramo u istom terminu protiv […] The post IAKO SE PRVENSTVO IGRA NA FILIPINIMA, SRPSKI KOŠARKAŠI DOBILI ODLIČNE TERMINE Poznato kada Srbija igra mečeve na Mundobasketu! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Košarka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIBA objavila termine mečeva Srbije na Svetskom prvenstvu u košarci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2023

Čelnici Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) saopštili su satnice odigravanja svih utakmica grupne faze predstojećeg Svetskog prvenstva, a Srbija će sve mečeve na Filipinima igrati u odličnim u terminima za gledanje iz domovine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.