Hrvatski komentator u transu: Rakitiiiiiiiiiiiić! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2018, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski komentator u transu: ''Rakitiiiiiiiiiiiić!'' (video)

Istorijski uspeh njihovog nacionalnog tima je ispratio uz mnogo emosija.

Hrvatska večeras slavi plasman njihove reprezentacije u polufinale Svetskog prvenstva u Rusiji, savladali su domaćina boljim izvođenjem penala sa 4:3 (2:2 posle produžetaka, 1:1 u regularnom toku), a hrvatski komentator Drago Ćosić je tokom direktnog prenosa ''eksplodirao'' od sreće posle odlučujućeg pogotka Ivana Rakitića sa bele tačke.

U prilogu je njegov komentar ključnih trenutaka utakmice.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Ludnica'' u studiju HRT-a, jedan komentar je pobedio, a šta kaže Robi Prosinečki?

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2018

Posle pobede reprezentacije Hrvatske nad Rusijom u Sočiju, usledila je prava euforija u studiju HRT-a...Hrvatska je večeras ponovila uspeh iz 1998. godine, plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva pošto je eliminisala Rusiju boljim izvođenjem penala...Odmah posle odlučujućeg pogotka Ivana Rakitića,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.