Ludnica u studiju HRT-a, jedan komentar je pobedio, a šta kaže Robi Prosinečki?

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Ludnica'' u studiju HRT-a, jedan komentar je pobedio, a šta kaže Robi Prosinečki?

Posle pobede reprezentacije Hrvatske nad Rusijom u Sočiju, usledila je prava euforija u studiju HRT-a.

Hrvatska je večeras ponovila uspeh iz 1998. godine, plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva pošto je eliminisala Rusiju boljim izvođenjem penala.

Odmah posle odlučujućeg pogotka Ivana Rakitića, usledio je pravi mali haos u studiju hrvatske državne televizije. Kako prenosi ''Jutarnji'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << voditelj je zaplesao pred kamerama, a jedan od gostiju Joško Jeličić dao je komentar koji je atmosferu učinio još ''luđom''.

''Momci, vi nemate m.da, vi imate nojeva jaja", poručio je Jeličić, obraćajući se reprezentativcima Hrvatske.

U studiju je bio i legendarni Robert Prosinečki, koji je bez preteranih reakcija čestitao Dalićevim izabranicima plasman među četiri najbolje reprezentacije na svetu.

''Nema ništa ljepše od plasmana u polufinale. Sjajno, čestitam. Sada možemo govoriti, bilo je ovako ili onako, ali u polufinalu smo, bilo je fantastično. Čestitam'', poručio je Prosinečki.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EUFORIJA NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI: Gosti plakali od sreće, trčali krugove po studiju, Prosinečki nije mogao da gleda zadnji penal! (FOTO)

Izvor: Kurir, 08.Jul.2018, 09:16

Prava drama odvijala see i u studiju hrvatske nacionalne televizije odakle se uživo pratio meč četvrtfinala SP između Hrvatske i Rusije. Posle plasmana u polufinale Mundijala nastao je pravi haos!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.