Hrvati žele protiv Srbije u Rusiji

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati žele protiv Srbije u Rusiji

Ukoliko se ne desi senzacija u duelu Perua i Novog Zelanda pa južnoamerička selekcija bude eliminisana fudbalska reprezentacija Srbije će biti u četvrtom šeširu na žrebu za Svetsko prvenstvo u Rusiji, koji će biti održan 1. decembra u Moskvi.

Uveliko traju nagađanja ko bi koga želeo u grupi i ko bi bio idealan protivnik u svim zemljama koje su već izborile plasman na Mondijal, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << to slučaj i u susednoj Hrvatskoj.

Zanimljivo je da su čitaoci portala 24sata.hr kao najpoželjnijeg rivala iz najslabije grupe timova izabrali upravo Srbiju sa čak 35% glasova od skoro 11 hiljada onih koji su se opredelili.

Kada su u pitanju preostali “šeširi” iz prvog bi Hrvati želeli Poljake, Ruse, Portugalce, Nemce ili Brazilce, a iz trećeg Irance, Tunižane, Senegalce i Kostarikance.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.