Hrvati blokirali Mažića!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati "blokirali" Mažića!

Srbin će ostati bez zaslužene nagrade zbog istorijskog uspeha Hrvata.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Rusiji i tako odredila sudbinu najboljeg srpskog arbitra Milorada Mažića koji je bio u najužem krugu kandidata za deljenje pravde u meču za trofej.

Bivši sudija Dejan Nedić objasnio je večeras na Radio televiziji Srbije da FIFA neće delegirati Milorada Mažića za finale Mundijala jer dolazi sa istog govornog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << područja kao i jedna od zemalja učesnica finalne utakmice.

Milorad Mažić je navodno bio glavni kandidat za finale, ali su nakon večerašnjeg uspeha Hrvatske u prvi plan iskočili Iranac Alireza Fagani i Brazilac Sandro Rici.

Ako je za utehu, Milorad Mažić i njegov tim nalaze se u konkurenciji za deljenje pravde na utakmici za treće mesto.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludnica u Zagrebu: Pogledajte kako su Hrvati proslavili ulazak u finale

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2018, 08:07

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se sinoć u istorijsko finale Mundijala, a širom te zemlje slavilo se u velikim razmjerama...Na gradskim trgovima kao i u centru Zagreba bučno se slavio uspjeh "vatrenih", pa tako Hrvatska noćas nije spavala, prenosi Jutarnji list...Selektor Zlatko Dalić...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Mažić ne sudi ni za treće mesto, evo ko sudi finale!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2018

Milorad Mažić nije delegiran za utakmicu koja se igra za treće mesto...Belgija i Engleska igraće utakmicu za treće mesto u subotu, a poznato je ko će suditi taj duel...Biće to Alireza Fagani, iranski sudija koji je bio jedan od kandidata i za finalni meč...Pomagaće mu standardni pomoćnici,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.