Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2018, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludnica u Zagrebu: Pogledajte kako su Hrvati proslavili ulazak u finale

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se sinoć u istorijsko finale Mundijala, a širom te zemlje slavilo se u velikim razmjerama.

Na gradskim trgovima kao i u centru Zagreba bučno se slavio uspjeh "vatrenih", pa tako Hrvatska noćas nije spavala, prenosi Jutarnji list.

Selektor Zlatko Dalić je za HTV u prvoj izjavi nakon pobjede kazao da mora čestitati igračima i reći im, "pa vi niste normalni!".

On je odmah odbacio priču o svojim zaslugama i prebacio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je na igrače.

Najviše pažnje, kako se i očekivalo, izazvala je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je imala zanimljivu odjevnu kombinaciju na samitu NATO u Briselu, prenosi B92.net.

Novinar “Večernjeg lista“ objavio je na Twitteru fotografiju navijačkog stajlinga predsjednice za radnu večeru na samitu, koja je održana u toku polufinalne utakmice.

Kolinda Grabar Kitarović na sebi je imala crvenu haljinu i šal “šahovnicu“ oko vrata.

Ova kombinacija, kako ocjenjuju hrvatski mediji, dopala se svjetskim zvaničnicima, a među onima sa kojima je zabilježena je i fotografija sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.