Honda napušta CSKA?

Izvor: B92, Beta, 07.Jul.2010, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Honda napušta CSKA?

Zvezda Japana Keisuke Honda mogao bi ovoga leta da napusti CSKA iz Moskve ukoliko za njega pokažu interesovanje veliki evropski klubovi.

Hondin menadžer Kes Plegsma rekao je da postoje "velike šanse" da Honda promeni sredinu. "Keisuke igra u prelepom gradu za veliki klub, ali je očigledno da ćemo teško odbiti ponude evropskih giganata ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas pozovu. Za sada nismo ni sa kim konkretno pregovarali, ali videćemo šta će biti do kraja avgusta", rekao je Plegsma.

Polivalentni ofanzivni vezni igrač briljirao je na aktuelnom Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, što je izazvalo interesovanje klubova iz Engleske, konkretno Liverpula i Totenhema.

I menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da je dvadesetčetvorogodišnji Honda "genije".

U prethodnom prelaznom roku Hondu su povezivali sa raznim klubovima, među kojima su bili i Milan, Valensija, Čelsi, Atletiko i Mančester Siti.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.