Hokej na ledu: Častan poraz Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hokej na ledu: Častan poraz Srbije

Hokejaška reprezentacija Srbije poražena je od Estonije rezultatom 5:2 u trećem kolu Svetskog prvenstva u Beogradu.

 

Domaća selekcija pružila je odličnu partiju iako su Estonci bili veliki favoriti, disciplinovanom igrom uspevali su da odole protivniku, sjajan na golu bio je Arsenije Rankovič sa 46 odbrana, ali je baltički tim uputio čak 51 udarac na njemu, nasuprot svega 23.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

Srbija je već u devetom minutu povela preko Dimitrija Filipovića, a svega nekoliko trenutaka kasnije veliku priliku u kontranapadu propustio je Nemanja Janković.

Estonija je iskoristila propust domaćih, Virjasov je izjednačio, a potom je usledio blickrig, odnosno još dva gola u veoma kratkom vremenskom periodu.

Drugi gol za Srbiju delo je Nemanje Vučurevića, a do kraja meča mrežu domaće ekipe zatresli su Roba i Osipov.

 

Estoniji je ovo treća pobeda na prvenstvu kojom je na korak od povratka u Diviziju 1, dok reprezentacija Srbije ima otvorenu situaciju, može da stigne i do drugog mesta, ali i do zone ispadanja. Srbija takmičenje nastavlja u ponedeljak 14. aprila kada se od 20 časova sastaje sa selekcijom Islanda, a prethodno svoje duele igraju Australija i Belgije, te Izrael i Estonija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.