Hejnkes otkrio ko će braniti večeras

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2018, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hejnkes otkrio ko će braniti večeras

Da li se nazire veliki povratak?

Trener Bajerna Jup Hejnkes odlučio je da u finalu Kupa Nemačke uvrsti Manuela Nojera u 18 odabranih igrača pošto se ovaj uspešno oporavio od teške povrede stopala.

Sjajni golman nije odigrao niti jednu utakmicu još od septembra prošle godine, a upitan je bio i njegov nastup za reprezentaciju Nemačke na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Rusiji. Ipak, selektor "Pancera" Joakim Lev ga je uvrstio u konačan spisak igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i psotoji realna mogućnost da zaigra na Mondijalu.

Utakmica između Ajntraht Frankfurta i Bajerna iz Minhena igra se večeras od 20 sati, a Hejnkes je najavio interesantnu mogućnost da Nojer uđe u igru tokom utakmice.

"Trenirao je sjajno i drago mi je da ga vidim u formi. Manuel nema nikakvih problema, fizički je potpuno spreman, ali neće igrati od starta meča", objasnio je iskusni stručnjak.

Nazire se interesantna mogućnost da Bajern promeni golmana u toku igre, a da to ne bude iz nužde.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mančini objavio širi spisak, povratak Balotelija u reprezentaciju

Izvor: Beta, 19.Maj.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Mančini objavio je danas širi spisak od 30 igrača za predstojeće prijateljske utakmice, na kome je i napadač Nice Mario Baloteli, prvi put posle skoro četiri godine.Baloteli je poslednji put igrao za Italiju na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.