HAOS NA TUR DE FRANSU: Navijač izazvao veliki udes u pokušaju da napravi selfi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 13:51

HAOS NA TUR DE FRANSU: Navijač izazvao veliki udes u pokušaju da napravi selfi (VIDEO)

Neverovatna neodgovornost.

Biciklizam u Srbiji nije previše popularan, ali prema nekim podacima Tur de Frans je najgledaniji sportski događaj na svetu. Prati ga više ljudi nego Mundijal u fudbalu, Svetsko prvenstvo u kriketu, kao i letnje i zimske Olimpijske igre.

Zato je pažnju privukao veliki incident dogodio se prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 15. alpske etape, kada je neodgovoran gledalac koji je u želji da sebi obezbedi uspomenu sa čuvenog sportskog događaja napravio haos.

🎙 Team radio zapping - stage 15

💪 Stress, strategy and supporting on the menu!

💪 Du stress, de la stratégie et des encouragements au menu !#TDF2023 pic.twitter.com/URgOi7kqHH

— Tour de France™ (@LeTour) July 16, 2023

Vozio se 50 kilometar etape kada je jedno lice iz publike ušlo na stazu sa ciljem da napravi selfi fotografiju, a tom prilikom je američki biciklista Sek Kus zakačio u ruku gledaoca i pao sa svog bicikla.

Usledila je langana reakcije, gde je na zemlji završilo na desetine takmičara zbog čega je i trka usporena.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.