Gudurić: Spremni smo VIDEO

Izvor: B92, 30.Avg.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurić: Spremni smo VIDEO

Košarkaš Srbije Marko Gudurić kaže da su on i saigrači spremni za početak Svetskog prvenstva u Kini.

Srbija u subotu od 9.30 po srednjeervopskom vremenu počinje Mundobasket duelom sa Angolom.

"Duge su pripreme bile, pogotovo za momke koji su od početka tu. Jedva smo čekali da to krene i spremni smo. Ne verujem da će bilo ko imati tremu, sigurno je da će biti malo teško na početku, ali svi su ovde igrali velike utakmice", kazao je Gudurić. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On se nije složio sa konstatacijom novinara da je Angola verovatno najlošija ekipa sa kojom će Srbija igrati tokom celog Mundobasketa.

"Imali smo sastanak, dobra ekipa... Mislim da su stvarno dobra ekipa i da imaju dosta individualnog potencijala koji treba da pokušamo da zaustavimo".

Selektor Angole je izjavio da njegovi izabranici "moraju da trče" jer u pozicionoj igri "nemaju šta da traže" protiv Srbije.



"Spremni smo (za trčanje). Igrali smo jednu zanimljivu utakmicu protiv Novog Zelanda, ekipe koja igra neku drugačiju košarku. Tu utakmicu smo uspeli da pobedimo sa osam igrača, tako da - spremni smo",
ističe Gudurić.

Bek Memfisa je pričao o svojoj ulozi koja će verovatno dobiti na značaju posle povreda Miloša Teodosića i Dragana Milosavljevića.

"Spreman sam. Svaki dan sve bolje i bolje, sve se bolje osećam. Vreme radi za mene i saigrače. Mislim da smo na dobrom putu", zaključio je Marko.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.