Gradonačelnik Novog Sada Vučević primio kajakaše

Izvor: Blic, 15.Avg.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Novog Sada Vučević primio kajakaše

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je kajakaške reprezentativce Srbije, članove kajak-kanu kluba “Vojvodina”, Vladimira Torubarova i Simu Boltića koji su nedavno osvojili medalje na Svetskom kajakaškom prvenstvu u Moskvi.

Čestitajući takmičarima i klupskom rukovodstvu na postignutom uspehu, Vučević je rekao da su oni, ostvarenim impozantnim rezultatima ove godine na svetskom i evropskom prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za seniore i mlađe kategorije, na najbolji način predstavili državu, grad i svoj klub.

Podsetivši na dugu tradiciju Novog Sada u tom sportu, koja je na najbolji način potvrđena ovim rezultatima, Vučević je izrazio nadu da će taj klub nastaviti da postiže još veće uspehe u narednom periodu i dodao da će im podrška grada biti nastavljena.

Boltić je zahvalio gradonačelniku na prijemu i gradu na velikoj podršci, naglasivši da mu je veika čast da na takmičenjima predstavlja državu Srbiju, grad Novi Sad i pokrajinu, koja je takođe dosta pomogla kajakašima.

"“U ovoj sezoni uzeli smo dosta medalja, sad sabiramo utiske i malo se odmaramo"”, rekao je Boltić napominjući da uskoro slede pripreme za prvenstvo države.

Sledeće sezone Torubarov i Boltić nastaviće rad, u istim posadama, da bi se što bolje pripremili za izborno takmičenje za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.