Izvor: RTS, 17.Sep.2021, 17:56

Futsaleri Argentine nadigrali Srbiju

Futsal reprezentacija Srbije igra protiv Argentine meč drugog kola Grupe F na Svetskom prvenstvu koje se igra u Litvaniji. Duel počinje u 19.00. Prenos je na našem Drugom programu, strim na RTS Planeti (samo za poesetioce iz Srbije). Tok meča pratite na našem portalu.
Nakon startnog poraza od selekcije Irana (2:3) selekcija Srbije traži šansu da protiv Argentine zabeleži >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvu pobedu u grupi i tako zadrži šansu za plasman u nastavak takmičenja.

Pred reprezentacijom Srbije je težak zadatak, Argentina je u odličnoj formi, a u prvom kolu je deklasirala Ameriku sa 11:0.
Duel između Srbije i Argentine igra se od 19.00. Prenos je na našem Drugom programu, strim na RTS Planeti (samo za poesetioce iz Srbije). Tok meča pratite na našem portalu.
U prvom meču Grupe F Iran je savladao Ameriku sa 4:2. 
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Futsaleri Srbije poraženi od Argentinaca u drugom kolu

Izvor: RTS, 17.Sep.2021

Argentina je savladala Srbiju sa 4:2 u meču drugog kola Grupe F na Svetskom prvenstvu u Vilnusu. Priliku da se plasiraju u nastavak takmičenja kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe naši će imati u ponedeljak kada se sastaju sa selekcijom SAD (19.00 RTS2). . ...

Nastavak na RTS...

Poraz futsalera Srbije od Argentine na SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2021

Futsal reprezentacija Srbije poražena je od Argentine 4:2 (3:2) u utakmici drugog kola F grupe na Svetskom prvenstvu u Litvaniji...Odigrali su Orlovi dobru utakmicu, u prvom poluvremenu bili bolji rival, u dva navrata imali vođstvo, ali Argentinci su pokazali zašto i sada važe za jednog od favorita...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.