Furija zaustavljena posle godinu i po dana, Babel ga dao nakon 10 godina (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2017, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Furija zaustavljena posle godinu i po dana, Babel ga dao nakon 10 godina (VIDEO)

Rusi se isprsili pred Špancima...

Španija nije pobedila prvi put posle godinu i po dana i primila je gol nakon više od 12 meseci! Zapravo, primila je tri gola, a to joj se dogodilo prvi put od 2013. i meča u Kupu konfederacija protiv Brazila.

Domaćin predstojećeg Mundijala, selekcija Rusije, isprsila se pred jednim od glavnih favorita za osvajanje Svetskog prvenstva i zasluženo izvukla >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 3:3. Čak se može reći da je Furija bila miljenik sreće (ili bolje reći italijanskog sudije Rokija) pošto su gosti dva gola postigli sa bele tačke.

Ako je kod prvog penala sve čisto (a biće svakako i onih koji će reći da je u pitanju bilo rame, a ne ruka Kuzjaeva), onda kod ovog drugog i te kako ima materijala za sumnju. U svakom slučaju, sa 11 metara oba puta precizan je bio kapiten Španije Serhio Ramos.Treći, u stvari po redosledu prvi gol za Furiju bio je delo Đordija Albe.

Dva gola za Ruse dao je napadač Krasnodara Fjodor Smolov.

U duelu reprezentacija koje će Mundijal pratiti od kuće, Holandija je slavili u Bukurešti protiv Rumunije vrlo ubedljivo - 3:0. Zanimljiv je podatak da je Rajan Babel postigao prvi gol za nacionalni tim posle deset godina?! Preostala dva pogotka za Oranje delo su Luka De Jonga i Memfisa Depaja...

RUSIJA - ŠPANIJA 3:3 (1:2)

/Smolov 41, 70, Mirančuk 51 - Alba 9, Serhio Ramos 35pen, 53pen/

Rusija: Lunev, Smoljnikov, Džikija, Vasin, Kudrašov,

Žirkov, Glušakov, Kuzjaev, Džagoev, Smolov, Mirančuk.

Španija: De Hea, Naćo, Pike, Serhio Ramos, Alba,

Buskets, Alkantara, Inijesta, Suso, Asensio, Rodrigo.

Rumunija - Holandija 0:3 (0:0)

/Depaj 47, Babel 56, De Jong 82/

Rumunija: Pantilimon, Hanča, Kirikeš, Moci, Ganea,

Kipčiju, Hoban, Bikfaluvi, Tanase, Budesku, Cukudean. 

Holandija: Silesen, Feltman, De Ligt, Van Dajk,

Ake, Preper, Blind, Strotman, Bergajs, Depaj, Babel.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.