Englezi i Nemci bez golova, ali zato Meksikanci i Belgijanci...

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi i Nemci bez golova, ali zato Meksikanci i Belgijanci...

Odigran je veliki broj prijateljskih utakmica danas, a izdvajamo samo neke.

Nekoliko derbija, pravih pripremnih utakmica za Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

Dve utakmice od kojih smo dosta očekivali, a malo dobili su utakmice Poljska - Urugvaj i Engleska - Nemačka, obe su završene bez golova.

Prva će se pamtiti i po poslednjem meču na golu reprezentacije Poljske Artura Boruča, on je večeras završio reprezentativnu karijeru, rešio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da pruži šansu mlađima.

Osim toga, ništa se bitnije nije dešavalo, nismo gledali Luisa Suareza i Roberta Levandovskog, možda i dvojicu od petorice najboljih napadača na planeti.

Engleska i Nemačka su na "Vembliju" takođe odigrali bez golova, Nemci su možda bili bolji, ali nisu iskoristili svoje prilike.

Naš doskorašnji protivnik iz grupe u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ekipa Velsa, gostovala je Francuskoj na stadionu "Francuska" u Sen Deniju, a domaćin je lagano slavio golovima Grizmana i Žirua, na kraju je bilo 2:0.

Svakako je najzanimljivije bilo u utakmici Belgije i Meksika.

Reprezentacije koje su se među prvima plasirale na Svetsko prvenstvo u Rusiji su odigrale meč sa 6 golova, a pobednika na kraju nije bilo. Eden Azar je doveo domaće u prednost, ali je Guardado izjednačio krajem prvog poluvremena.

Lukaku je doneo novu prednost domaćima, ali su gosti preko Lozana uspeli da preokrenu za samo 4 minuta, pa je u 60. minutu na semaforu pisalo 2:3!

Ipak, Romelu Lukaku deset minuta kasnije donosi izjednačenje domaćima.

Od ostalih rezultata, izdvajamo pobedu Ukrajine nad Slovačkom od 2:1, kao i pobedu Gruzije nad Kiprom od 1:0.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lukaku, srećaro, idi uplati loto ili bingo (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2017

Hteo je da primiri loptu kolenom, učinio je to užasno, ali je imao ludu sreću da se ona otkotrlja u gol....Klasično je "otidnula" i završila u maloj mreži...Pogledajte...Belgijanci su ovim "štekom" poveli protiv Meksika sa 2:1 u prijateljskoj utakmici odigranj večeras u Briselu na kojoj je palo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.