Džonson o papirnatim brojevima: Nema smisla!

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson o papirnatim brojevima: Nema smisla!

Nekadašnji svetski rekorder na 200 i 400 metara saoseća sa gubitkom Ivane Španović.

Legendarni američki sprinter Majkl Džonson reagovao je na slučaj Ivane Španović, kojoj je u petak uveče nesrećnim spletom okolnosti izmakla zlatna medalja u skoku u dalj na Svetskom prvenstvu u Londonu.

Džonson, koji je bio svetski rekorder na 200 i 400 metara i ima 12 zlata sa Olimpijskih igara i svetskih prvenstava,izjavio je da ne može da shvati da tako nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << može da se dogodi u današnje vreme.

"Pored toliko novca i tehnologije, atletičarima su na obe strane dresa prikačeni papiri koji se vijore na vetru. Meni to nema smisla. Imena im pišu i napred i nazad, sve zbog sponzora", rekao je Džonson za "Bi-Bi-Si" u okviru rasprave o papirnim brojevima i zihernadlama.

Ivana Španović završila je takmičenje na četvrtom mestu, iako je u šestoj seriji imala skok za zlato. Njoj se pri doskoku odlepio broj sa poleđine dresa i ostavio trag u pesku, što joj je donelo slabiji rezultat.

Atletski savez Srbije se žalio na odluku sudija, ali je zahtev odbijen.

Predsednik ASS Veselin Jevrosimović na Twitteru je napisao da je SP u Londonu poslednje takmičenje na kome će brojevi biti kačeni na leđa atletičara.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   London

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Džonson o papirnatim brojevima: Nema smisla!

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017

Nekadašnji svetski rekorder na 200 i 400 metara saoseća sa Ivanom Španović...Legendarni američki sprinter Majkl Džonson reagovao je na slučaj Ivane Španović, kojoj je u petak uveče nesrećnim spletom okolnosti izmakla zlatna medalja u skoku u dalj na Svetskom prvenstvu u Londonu...Džonson,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.