Domenek ne želi da se izvinjava

Izvor: B92, 20.Nov.2009, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domenek ne želi da se izvinjava

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Rajmon Domenek priznao je da se njegov tim kvalifikovao na Svetsko prvenstvo zahvaljujući sudijskoj grešci.

Domenek je ipak podsetio da je i njegova reprezentacija u ranijim utakmicama bila na isti način oštećena. "To je zaista bila sudijska greška, ali ja tu ne vidim našu nameru da bilo koga prevarimo. Zbog toga nema razloga da se izvinjavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo kome", istakao je Domenek

Francuski selektor je podsetio na činjenicu da su "trikolori" u meču sa Srbijom u sepembru takodje bili oštećeni.

"Niko nam se tada nije izvinio nakon očigledne greške sudije koji je našem golmanu Igu Lorisu dodelio crveni karton bez razloga", podsetio je Domenek.

Selektor francuske reprezentacije priznao je da je posle utakmice sa Irskom ostao "gorak ukus u ustima".

"Utakmicu je zasenila loša igra našeg tima, slabo suđenje i reakcija medija. Zbog toga jedino osećamo blagi ukus gorčine", izjavio je Domenek.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.