Diagana: Bekrić može do evropskog rekorda

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Avg.2013, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diagana: Bekrić može do evropskog rekorda

Bivši svetski prvak i aktuelni evropski rekorder na 400 metara s preponama Stefan Diagana rekao je da srpski atletičar Emir Bekrić može da trči i ispod 48 sekundi, ali i da postane novi evropski rekorder.

Finale trke na 400 metara s preponama na Svetskom prvenstvu u Moskvi na programu je u 19.00, a Bekrić je jedini Evropljanin koji će nastupiti.
Bivši francuski atletičar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koji je titulu šampiona sveta osvojio u Atini 1997. godine, kazao je za Radio-televiziju Srbije da je jako dobro imati Evropljanina u finalnoj trci.
Bekrić je odlično trčao ove sezone. Pratim sve trkače u ovoj disciplini, ali posebno one koje dolaze iz Evrope. Bio je jako dobar u polufinalu, trčao je 48,36 sekundi, a došao je ovde sa vremenom 48,76. Ima samo 22 godine i može da trči i ispod 48 sekundi. Možda jednog dana postane i novi evropski rekorder, ko zna – rekao je Diagana, koji je i dalje vlasnik evropskog rekorda (47,37).
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekrić oduševio srpske sportiste

Izvor: Akter, 15.Avg.2013

Osvajanjem bronzane medalje na 400 metara prepone na prvenstvu sveta u Moskvi Emir Bekrić je oduševio brojne srpske sportiste, a mnogi su se odmah posle finalne trke oglasili na Tviter profilu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.