Dešam izostavio svog ljubimca, nema ni Marsijala

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dešam izostavio svog ljubimca, nema ni Marsijala

Nekoliko promena na spisku francuskog selektora u odnosu na pređašnji.

'Trikolori' će poslednji meč kvalifikacija za Mondijal u Rusiji u 2016. godini odigrati protiv Švedske u Sen Deniju 11. novembra, a četiri dana kasnije odigraće i prijateljsku utakmicu protiv Obale Slonovače u Lansu.

Didije Dešam je danas saopštio spisak kandidata za ova dva meča i najveća iznenađenja su izostavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napadača maksičkog Tigresa Žinjaka, koji slovi za selektorovog ljubimca još iz vremena dok su sarađivali u Olimpiku iz Marselja, kao i Marsijala, najverovatnije zbog toga što ga je menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo iz samo njemu znanih razloga zakucao za klupu.

Kad smo već kod napadača, Aleksandru Lakazetu ništa ne pomaže što redovno rešeta protivničke mreže u dresu Olimpika iz Liona (9 golova u prvih 11 kola u Ligi 1), Dešam ga izgleda "ne vidi na mapi".

Kada je reč o veznom redu, odbrani i golmanima, sve je više-manje očekivano.

Dešan je nedavno u zavijenoj formi izjavio da ne računa na Patrisa Evru jer će biti "islužen" za Mondijal u Rusiji, a u francuskoj javnosti je neke iznenadilo što je mlađani Adrijen Rabio dobio prednost u odnosu na Joana Kabaja i Korentina Tolisoa.

Mnoge je razočaralo što nema nijednog fudbalera iz redova lidera francuskog šampionata Nice.

Messieurs, rendez-vous lundi au CNF de Clairefontaine! Au programme, la Suède et la Côte d'Ivoire 👊 #FRASUE #FRACIV #FiersdetreBleus 🇫🇷 pic.twitter.com/OjHL50ihxX

— Equipe de France (@equipedefrance) November 3, 2016
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.