Morinjove kazne – ukupno 58.000 funti i meč suspenzije

Izvor: RTS, 02.Nov.2016, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morinjove kazne – ukupno 58.000 funti i meč suspenzije

Menadžer Mančester junajteda Žoze Morinjo dobio je jednu utakmicu suspenzije zbog isključenja protiv Barnlija.

Portugalca je na tribine poslao sudija Mark Klatenburg zbog, zvanično obrazloženje kaže, incidenta u tunelu i oko njega tokom poluvremena". Meč je, nepovoljno po Junajted, završen bez golova.
Fudbalska asocijacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je kaznila Morinja još i sa 8.000 funti, a utakmicu suspenzije će odraditi protiv Svonsija u nedelju.
U odvojenom slučaju, Morinjo je kažnjen sa 50.000 funti zbog komentara na račun arbitra Entonija Tejlora. Trener "crvenih đavola" je tada rekao da će Tejloru biti "teško" da sudi na meču protiv Liverpula uoči njihovog duela na Enfildu.
Menadžeri ne bi smeli da govore o sudijama uoči mečeva, ali je Morinjo naglasio da je delegiranje sudije iz Mančestera "pritisak na njega".
Morinjo je, prenose engleski mediji, priznao da je protiv Barnlija koristio "uvredljive reči u razgovoru sa arbitrima i prihvatio je kaznu".
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinja 'jezik' koštao suspenziju i 50.000 £

Izvor: B92, 02.Nov.2016

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo suspendovan je na jednu utakmicu i kažnjen sa 50.000 funti zbog nedoličnog ponašanja...Fudbalski savez Engleske (FA) je saopštio da je Portugalac kažnjen jer je vređao sudiju Marka Klatenburga tokom poluvremena utakmice protiv Barnlija, koja je igrana...

Nastavak na B92...

FA kaznio Murinja

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2016, 13:44

Portugalac na tribinama protiv Svonsija..Žose Murinjo neće sediti na klupi Mančester junajteda na utakmici protiv Svonsija zbog isključenja koje je zaradio na prošloj utakmici...Junajted remizirao je s Barnlijem na Old Trafordu  0:0, a portugalski stručnjak je na poluvremenu isključen i nije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.