De Kolo: Embid mora da se odluči

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 21:30

De Kolo: Embid mora da se odluči

Francuski košarkaš Nando De Kolo otkrio je da će igrati za reprezentaciju na predstojećem svetskom prvenstvu, kao i na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

De Kolo nije bio deo reprezentacije francuske na prošlom prvenstvu Evrope, a optimističan je kada je reč o Svetskom prvenstvu koje počinje za četiri meseca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Uvek je zadovoljstvo igrati za nacionalni tim, a činjenica je da možemo da budemo na okupu ovog i sledećeg leta i ostvarimo najviše ciljeve, odnosno da postanemo šampioni sveta“, rekao je De Kolo.

Dosta se pričalo o tome da bi za Francuze na Olimpijskim igrama mogao da zaigra i Žoel Embid, koji bi mogao da dobije pasoš ove zemlje.

"Sa jedne strane, morate biti motivisani da biste igrali za neku reprezentaciju, a sa druge dođe momenat da morate da donosite odluke. Imam utisak da sve ovo traje predugo, to dobijanje američkog, pa sada francuskog pasoša… On mora da odluči“, bio je jasan De Kolo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.