De Brajne: Sve imamo za najviši plasman

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2018, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Brajne: Sve imamo za najviši plasman

Vezni fudbaler reprezentacije Belgije Kevin De Brajne veruje da je njegova ekipa spremna za najviši domet na Svetskom prvenstvu.

Belgija je u četvrtfinalu pobedila Brazil i kući poslala jednog od glavnih favorita za osvajanje Mundijala.

"Znamo da naši navijači očekuju mnogo od nas. Imamo jedinstvenu atmosferu u timu, a klasa igrača i novi trenerskog osoblja omogoćavaju nam da se borimo za najviša mesta," rekao je De Brajne.

Sjajni organizator >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << igre ne želi da euforija sputa "crvene đavole".

"Ne želimo da pričamo o borbi za trijumf na Svetskom prvenstvu, pokušaćemo da idemo od meča do meča i izbegnemo euforiju. Činjenica je da želimo da pobedimo svavu utakmicu i ostvarimo maksimalan mogući rezultat," poručio je vezni igrač Mančester Sitija.

Who will be the "late hero" of this #WorldCup?

We look at some late bloomers of the past, and some candidates among the current semi-finalists:

https://t.co/99Z7aXvT5Opic.twitter.com/XhV1sB5eKJ

Polufinalnu meč između Belgije i Francuske će biti održan u utorak u 20 časova u Sankt Peterburgu, dok se dan kasnije u Moskvi sastaju Engleska i Hrvatska.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Lukas Toreira pravo s Mundijala u Arsenal!

Izvor: Mondo, 10.Jul.2018

Arsenal definitivno potpisao perspektivnog urugvajskog reprezentativca...Mladi defanzivni vezni fudbaler Urugvaja, Lukas Toreira, postao je član Arsenala...Fudbaler koji je na poslednja tri meča Urusa u Rusiji bio starter, a na prve dve utakmice ulazio kao rezerva, bio je velika želja Unai Emerija...Arsenal...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.