Dalić potvrdio, stigle mu četiri ponude, hoće li Hrvati ostati bez selektora?!

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalić potvrdio, stigle mu četiri ponude, hoće li Hrvati ostati bez selektora?!

Samo četiri dana prošlo je od završetka Mundijala u Rusiji, a u Hrvatskoj se sve glasnije spekuliše o mogućem odlasku selektora Zlatka Dalića.

Ni godinu dana nije proveo na klupi Hrvatske, a već je ušao u istoriju kao njen najuspešniji selektor svih vremena.

Sećate se, Zlatko Dalić je jesenas preuzeo ''vruć krompir'', dan uoči revanš utakmice baraža za plasman na Svetsko prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << seo je na klupu Hrvatske, slavio sa ''Vatrenima'' protiv Ukrajine sa 2:0, anastavak smo svi videli u proteklih mesec dana u Rusiji.

Međutim, već sada u hrvatskim medijima se spekuliše o njegovom mogućem odlasku, a te priče on je dodatno podgrejao informacijom da je nekoliko ponuda već dobio.

''Konkretno, u ova dva dana sam dobio ponude od četiri reprezentacije, ali mene to ne zanima.







Zanima me samo Hrvatska, zanima me samo što će biti ovde, ali kažem, želim imati svoj status, svoj mir, da ne moram stalno biti u oprezu da mi neko radi iza leđa.







To je ono što mene zanima i to je celi plod mojih razmišljanja. Nisam opterećen nikakvim ponudama. One će biti i dalje, jer ja sam u ovom trenutku drugi trener sveta. Ne može biti bolje'', poručio je Dalić u izjavi za TV Nova.

Ugovorom je vezan još dve godine sa Hrvatskim fudbalskim savezom, ali...

''Rekao sam da ću o svemu tome malo razmisliti i doneti odluku šta i kako dalje u mojoj karijeri. Ima puno stvari koje su za, a neke za ne, ali živim svoje najlepše dane trenerske karijere nakon ovog sjajnog rezultata.







Mislim da nije sad vreme da o tome govorimo. Želim još malo uživati u ovim trenucima, u ovom mom snu, da me još niko ne probudi'', zaključio je Dalić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.