Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2024, 15:12

DA LI SE SEĆATE LARISE RIKELME? Bujnim grudima osvojila Južnu Afriku, a danas osvaja publiku na sajtu za odrasle! (FOTO+VIDEO)

Larisa Rikleme je izmamila pažnju na Mundijalu 2010. godine Bivša manekenka i novinarka Larisa Rikelme, koja je postala svetski poznata tokom Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine, sada se bavi novinarstvom i manekenstvom, ali i drži obuke na platformi Onlyfans kako bi žene iz Paragvaja naučile kako pravilno koristiti ovu platformu za postavljanje sadržaja. ... Read more
The post DA LI SE SEĆATE LARISE RIKELME? Bujnim grudima osvojila Južnu Afriku, a danas osvaja publiku na sajtu za odrasle! (FOTO+VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.