0
Lifestyle
Larisa Rikelme

FOTO: Printscreen/Instagram

DA LI SE SEĆATE LARISE RIKELME? Bujnim grudima osvojila Južnu Afriku, a danas osvaja publiku na sajtu za odrasle! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 18.04.24 u 15:12

Larisa Rikleme je izmamila pažnju na Mundijalu 2010. godine

Bivša manekenka i novinarka Larisa Rikelme, koja je postala svetski poznata tokom Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine, sada se bavi novinarstvom i manekenstvom, ali i drži obuke na platformi Onlyfans kako bi žene iz Paragvaja naučile kako pravilno koristiti ovu platformu za postavljanje sadržaja.

Nedavno je održala prvi radni seminar u Paragvaju, koji je privukao veliko interesovanje, posebno među ženama. Zahvaljujući svojim društvenim mrežama, Larisa je pozdravila sve prisutne i zahvalila im na podršci.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Lari Riquelme (@larissariquelme)

Moja prva radna obuka u Paragvaju bila je pravi uspeh. Uskoro sledi drugo izdanje. Sa velikim zadovoljstvom, zahvaljujem se svim ljudima koji su prisustvovali. Hvala vam što ste mi dozvolili da uđem u vaša srca i budem svoja – napisala je Larisa na Instagramu.

Ona je takođe dodala da ju je dirnulo što je videla da su prisutni bili toliko dirnuti do suza, ističući da je njen cilj bio da ih podstakne da hrabro nastave dalje uprkos izazovima.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Lari Riquelme (@larissariquelme)

Larisa već razmišlja o organizovanju sličnih radnih susreta u Paragvaju, nastavljajući svoju misiju da podrži žene i omogući im da nauče nove veštine i iskoriste svoj potencijal.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Lari Riquelme (@larissariquelme)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter