Izvor: HotSport.rs, 12.Jul.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE MOGLO VIŠE? Koliko je FSS nagradio Orliće za zlato na SP!?

Srpska fudbalska selekcija do 20 godina osvojila je Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, a otkriveno je koliku premiju su dobili naši zlatni Orlići. 

Kako prenosi Mocartsport, titula svetskog prvaka u fudbalu vredi četiri hiljade evra, tako je odlučio FS Srbije.
Tačnije, toliku sumu novca dobili su igrači sa najvećom minutažom, odnosno koji su ”izneli” najveći teret.
Poređenja radi, fudbaleri Malija su dobili skoro četiri puta više, odnosno po >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 15.000 evra za osvojojenu bronzanu medalju.
The post DA LI JE MOGLO VIŠE? Koliko je FSS nagradio Orliće za zlato na SP!? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SRAMNE PREMIJE ZLATNIM ORLIĆIMA: Prvacima sveta bednih 4.000 evra od Toleta!

Izvor: Kurir, 13.Jul.2015, 08:11

Neko će dobiti i manje Fudbalski savez Srbije izdvojio skromne novčane nagrade za „orliće“, koji su prošlog meseca osvojili Mundijalito..Mladi fudbaleri Srbije, koji su prošlog meseca osvojili titulu prvaka sveta, od Fudbalskog saveza Srbije dobiće po 4.000 evra. Bedne premije potpisao je predsednik...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.