Ćiro ne može bez psovki: Blažević do suza nasmejao Sušića /video/

Izvor: Blic, 17.Okt.2013, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćiro ne može bez psovki: Blažević do suza nasmejao Sušića /video/

Svaki razgovor sa Miroslavom Ćirom Blaževićem je mač sa dve oštrice zahvaljujući njegovog "dugom jeziku", u šta su se uverili i gledaoci Federalne televizije, kada se bivši selektor Bosne i Hercegovine uključio u program tokom emisije "Odgovorite ljudima".

Gosti u studiju bili su legendarni Ivica Osim i Safet Sušić, koji je kao selektor BiH odveo reprezentaciju na Svetsko prvenstvo, prvi put u istoriji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Tek pred kraj uključenja Blažević je saznao je da je gost i Osim, kome je uputio pozdrave (od 3:39 na snimku), ali nije mogao da pobegne od psovki, a kada je zamoljen da to ne čini, očekivano je izazvan kontraefekat.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćiro ne može bez psovki: Blažević do suza nasmejao Sušića /video/

Izvor: Dzungla.org, 17.Okt.2013

Svaki razgovor sa Miroslavom Ćirom Blaževićem je mač sa dve oštrice zahvaljujući njegovog „dugom jeziku“, u šta su se uverili i gledaoci Federalne televizije, kada se bivši selektor Bosne i Hercegovine uključio u program tokom emisije „Odgovorite ljudima“.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.