Cirkus, Nejmar psovkom odgovorio na pitanje o Barseloni!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirkus, Nejmar psovkom odgovorio na pitanje o Barseloni!

Nervozni Brazilac nekulturan po dolasku u Kataloniju.

Nejmar će odsustovati deset nedelja i naravno deo oporavka, odnosno fizikalne terapije provešće u Barseloni.

Klupski lekari su odlučili da tretman bude konzervativan, dakle bez operacije, a povreda je prošle godine značila i kraj sezone za "Neja", mada je jasno da se čuvao za Mundijal.

Sada će što pre probati da se vrati na teren, da bude spreman za makar revanš četvrtfinala, ako PSŽ eliminiše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Junajted.

Pojavio se na aerodromu "Prat", sa štakama, vesti iz Pariza govore da je PSŽ besan, da im je dojadilo njegovo ponašanje, da bi mogli da ga prodaju, ali teško da će neko izdvojiti takav novac.

Naravno, novinari su sačekali Nejmara, prvo pitanje je bilo da li je istina da njegovi menadžeri čine sve da ubede Barsu da ga vrati u klub.

"Je.. mi se", rekao je nepristojni Nejmar, mada se fraza Me toca los cojones, može prevesti i na gori način.

U svakom slučaju i ovo demonstrira koliko je nervozan...
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.