Braći Stanković medalje na Svetskom kupu u kik-boksu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braći Stanković medalje na Svetskom kupu u kik-boksu

Nepunih mesec dana od osvajanja dva zlata i srebra na Državnom prvenstvu u kik-boksu u Novom Pazaru, niški kik-bokseri Andrija i Filip Stanković iz KBK Stanković proteklog vikenda su se okitili i srebrnim i broznanim odličjem na K1 Svetskom kupu u Insbruku.

Stariji od dvojice braće, Andrija, takmičio se u seniorskoj konkurenciji u kategoriji do 81 kilograma, stigao do finala u kome je poražen od domaćeg takmičara, pa se okitio srebrnom medaljom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << . Na putu do finala savladao je borce iz Nemačke i Austrije.

Njegov mlađi brat Filip borio se takođe u istoj kategoriji kao i Andrija, ali u konkurenciji juniora i morao je da se zadovolji bronzom.

Trener dvojice boraca njihov otac i bivši kik-bokser Zoran Stanković Trša zadovoljan je učinkom na Svetskom kupu.

Sve u svemu, vrlo jak i kvalitetan turnir gde su naši borci na dostojanstven način predstavljali grad, klub i Srbiju - istakao je on.

Podsetimo, takmičari kik-boks kluba Stanković bili su dosta uspešni i na Državnom prvenstvu u Novom Pazaru početkom aprila kada su osvojili dva zlatna i srebrno odličje.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.