Bolt bez medalje, povreda u poslednjoj trci!

Izvor: B92, 12.Avg.2017, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolt bez medalje, povreda u poslednjoj trci!

Višestruki olimpijski šampion, Jamajčanin Jusein Bolt, nije uspeo da završi trku u štafeti 4x100 metara na SP u Londonu, svoju poslednju trku u karijeri.

Bolt je trčao u poslednjoj izmeni, ali se povredio nakon pedesetak metara i nije prošao kroz cilj.

Zlatnu medalju, na veliko oduševljenje domaće publike, osvojila je štafeta Velike Britanije, koja je kroz cilj prošla za 37 sekundi i 47 stotinki, što je novi evropski rekord.

Za Britaniju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su trčali Čidjidu Uđah, Adam Džemili, Danijel Talbot i ;Netanijel Mičel-Blejk.

Srebrna medalja otišla je u ruke štafete SAD (37,52 sekunde), dok je bronza pripala štafeti Japana (38,04).

Poslednju pojedinačnu trku 30-godišnji Jamajčanin je istrčao pre nedelju dana kada je na 100 metara osvojio bronzanu medalju.

Ceo svet čekao je Boltov oproštaj, koji se na nezaslužen način oprostio od atletike.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) TUŽAN KRAJ Svet u šoku ispratio Bolta u penziju: Najbolji sprinter svih vremena se povredio u poslednjoj trci karijere

Izvor: Kurir, 12.Avg.2017

Najbolji sprinter svih vremena Jusein Bolt na tragičan način je završio karijeru. Bolt je u poslednjoj trci karijere u finalu štafete 4x100 metara na Svetskom prvenstvu u Londonu doživeo povredu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.