Bogdanović: Ruka je odavno nameštena

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Ruka je odavno nameštena

Bogdan Bogdanović dočekao je početak Mundobasketa apsolutno spreman – kao i čitava reprezentacija Srbije.
Kvota u MaxBetu na pobedu Borusije Dortmund protiv Union Berlina je 1.35.
Na čelu sa svojim prvim šuterom, “orlovi” su deklasirali Angolu pobedom od 46 poena razlike i trijumfalno “otvorili” Svetsko prvenstvo, gde ih naredni izazov čeka u ponedeljak, u utakmici protiv Filipina (13.30 časova).
Nakon što je ubacio 24 poena uz odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << šut (5/7 za tri poena), Bogdanović je u miks zoni nasmejan odgovorio na konstataciju da je ruka “nameštena”.
Nameštena je ruka odavno… Dobro smo počeli, dobro i završili. Generalno, imali smo dobar početak. Sad smo već okrenuti ka Filipinima – izjavio je on u razgovoru sa srpskim izveštačima.
Upitan kako mu je posle blaže povrede leđa, odgovorio je da je situacija u redu.
– Imao sam taj problem i zbog kreveta i puta koji smo prešli. Mali problemi, ali sad je sve u redu.
Tokom prve utakmice u Fošanu, bilo je očigledno da “orlovi” imaju značajan broj navijača – i to ne samo među svojim zemljacima sa svih strana sveta.
– Svaka im čast. Došli su do Fošana da nas podrže i to nam izuzetno znači, hvala im puno. I domaća publika je prepoznala da imamo Bobija, Joku dosta poznatih igrača, najviše zbog njih.
Bilo je i onih koji su nosili njegov NBA dres.
Ima i dosta navijača Sakramenta… Ali mislim da je Bobi zbog El-Eja tu glavni – nasmejao se Bogdanović za kraj kratkog razgovora.
Naredno viđenje – u nedelju na treningu, pa u ponedeljak na utakmici protiv Filipina.

The post Bogdanović: Ruka je odavno nameštena appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Bjelica igra protiv Filipina!

Izvor: B92, 01.Sep.2019, 14:21

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica biće spreman za utakmicu sa Filipinima koja će se igrati u ponedeljak od 13 časova i 30 minuta...Nemanja Bjelica je zbog upale tetive na kolenu morao da propusti otvaranje Mundobasketa, ali će biti spreman za narednu utakmicu..."Nisam trenirao nekih 5,6 dana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.