Bjelica igra protiv Filipina!

Izvor: B92, 01.Sep.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica igra protiv Filipina!

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica biće spreman za utakmicu sa Filipinima koja će se igrati u ponedeljak od 13 časova i 30 minuta.

Nemanja Bjelica je zbog upale tetive na kolenu morao da propusti otvaranje Mundobasketa, ali će biti spreman za narednu utakmicu.

"Nisam trenirao nekih 5,6 dana sa ekipom, već individualno i nadam se da ću biti spreman za sutra. Odigrali smo odlično protiv Angole, ozbiljno smo shvatili turnir i nadam se da ćemo tako nastaviti pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam je to možda i ključna utakmica", rekao je Bjelica.

Bjelica je na pripreme došao potpuno spreman i odigrao je nekoliko dobrih utakmica u pripremnom periodu, pa je novinare zanimalo koliko će ova pauza negativno uticati na njega.

"Pa videćemo sutra, šalim se... Nisam ništa propustio, možda mi treba malo da uđem u ritam. Ništa potcenjivački, ali dobro je što je sledeći meč upravo sa Filipinima i nadam se da ću se kroz tu utakmicu spremniti za Italijane, a posle ide druga faza...", napomenuo je Bjelica.

Filipini deluju nešto slabije nego ranije, a i sam Nemanja kaže da su niža ekipa koja voli dosta da trči...

"Nisam ih mnogo gledao, ali Angola zaista nije toliko loša, već smo mi odigrali fantastično, pogodili te neke šuteve na početku. Filipini su malo niža ekipa i više trče i trebalo bi da to ozbiljno shvatimo od početka i neće biti problema. To je više pitanje za Saleta, ali ja bih voleo da odigram malo da osetim malo parket i utakmicu i teren i sve što ide uz to"

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bjelica igra protiv Filipina

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2019

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica biće spreman za utakmicu sa Filipinima koja će se igrati u ponedjeljak od 13 časova i 30 minuta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.