Blažević: Jadni Srbi…

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2017, 05:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blažević: Jadni Srbi…

Legendarni Miroslav Blažević ostaće zapamćen po tome da je na Svetskom prvenstvu u Fransukoj pre 19 godina odveo selekciju Hrvatske do trećeg mesta što je najveći uspeh reprezentacija sa ovih prostora.

Samim tim popularni Ćiro je uvek pozvan da komentariše sve što je vezano za “najvažniju sporednu stvar na svetu”, a trenutno je glavna tema Mondijal.

Posle preskočenog Svetskog prvenstva u Brazilu selekcija Srbije je uspela da ode na treće od poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << četiri takičenja tog tipa, a Blažević je u intervjuu za televiziju “N1” kazao šta misli o tome, ne propustivši priliku da nas malo “pecne”.

– Toliko su jadni čekali da se plasiraju na veliko takmičenje. Sve vreme imaju fudbalere u najjačim evropskim klubovima, a nikad ih nema na velikoj smotri. Srećan sam što su napokon uspeli, dugo su čekali i zaslužili su to. Gotovo sam siguran da će igrati značajnu ulogu na Mondijalu u Rusiji - kazao je Blažević.

Za razliku od “orlova” selekcija njegove matične države Hrvatske će morati kroz baraž da pokuša da se plasira na Svetsko prvenstvo, dok je Bosna i Hercegovina, čiji je selektor bio, nadmetanje završila u kvalifikacijama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.