Blater se izvinio reprezentacijama Engleske i Meksika

Izvor: Beta, 29.Jun.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blater se izvinio reprezentacijama Engleske i Meksika

JOHANESBURG, 29. juna 2010. (Beta-AP) - Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater rekao je u utorak da se izvinio reprezentacijama Engleske i Meksika zbog sudijskih grešaka koje su pomogle da ekipe takmičenje na Svetskom prvenstvu završe u osmini finala i najavio nove razgovore o mogućem uvodjenju video tehnologije.

"Razgovarao sam sa fudbalskim savezima Engleske i Meksika i izrazio zabrinutost i žaljenje zbog sudijskih grešaka. Shvatam da nisu srećni i da nas svi kritikuju, ali prihvatili su izvinjenje", rekao je Blater.

"Posle pogledanih snimaka uverili smo se u greške sudija i naravno da žalimo zbog njih. Ali, ovo nije kraj takmičenja i svakako nije kraj fudbala", dodao je on.

Blater je rekao da će FIFA na sastanku u Velsu sledećeg meseca, ponovo "pokrenuti razgovore" o uvodjenju video tehnologije na utakmicama i dodao da "bi bilo besmisleno ne razmatrati uvodjenje promena".


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP: Izvinjenje Engleskoj i Meksiku

Izvor: B92, 29.Jun.2010

Predsednik FIFA Sep Blater izvinio se reprezentacijama Engleske i Meksika zbog sudijskih grešaka u mečevima osmine finala SP...Englezima je poništen pogodak protiv "pancera" na 2:1, dok su Argentinci prvo gol Meksiku dali iz ofsajda. Blater je najavio nove razgovore o mogućem uvođenju video tehnologije..."Razgovarao...

Nastavak na B92...

Blatter: Isprika nogometnim savezima Engleske i Meksika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jun.2010

Predsjednik Svjetske nogometne federacije (FIFA) Sepp Blatter rekao je danas da se izvinio reprezentacijama Engleske i Meksika zbog sudijskih pogrešaka. Blatter je rekao da će FIFA na sastanku idućega mjeseca ponovno "pokrenuti razgovore" o uvodjenju video tehnologije na utakmicama i dodao da "bi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Blater se izvinio Meksiku i Engleskoj

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2010

Predsednik Svetske fudbalske federacije Sep Blater uputio je zvanično izvinjenje engleskim i meksičkim reprezentativcima zbog očiglednih grešaka sudija koji su im tako "pomogli" da ranije napuste Svetsko prvensto u Južnoj Africi...Sudije na meču između Nemačke i Engleske nisu videle čist pogodak...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.