Bez Mesija? Truba... (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2016, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez Mesija? Truba... (video)

Završena još jedna runda južnoameričkih kvalifikacija. Imamo novog lidera, Vidal greje nadu, Argentina se izblamirala, Ener Valensija vežbao protiv policije, očigledno mu prijalo...

Jednostavno, ne ide bez Mesija.

Argentina je poražena na domaćem terenu od Paragvaja, novi neuspeh "Gaučosa", nije da nisu imali prilike u nastavku, Di Marija, Iguain su propustili šanse, Aguero i penal, ali je odlučila kontra Derlisa Gonzalesa još u 18. minutu. Sada su se Paragvajci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << približili Argentini na samo bod, a dvostruki svetski prvak je na petoj poziciji, koja znači baraž za Mondijal.



Čile je zadržao nadu u "Pacifičkom klasiku" kako zovu regionalni derbi sa Peruancima. Šampion Južne Amerike je očajan u kvalifikacijama, ipak noćas su slavili sa 2:1. Vidal je načeo Peruance, Flores izjednačio u finišu, činilo se da će ovo biti kraj za ambicije "La Rohe" da igra u Rusiji, ali je Vidala u samom finišu odličnim udarcem savladao Pedra Galesea i doneo dragocene bodove domaćinu koji je sedmi, sa 14 bodova i sada se vratio u trku.



Urugvaj je odoleo u Kolumbiji, na kraju 2:2. Uzbudljiv meč, "Kafeterosi" su poveli na "Metropolitanu" golo Agilara, Kristijan Rodrigez i "El Pistolero" Suarez okrenuli rezultat, ali je štoper Kolumbijaca Mina, glavom pet minuta pre kraja postavio konačnih 2:2.

U La Pazu je Ener Valensija koji je uspešno utekao policiji u domovini dao dva gola za Ekvador koji je bio pred porazom od Bolivije, no kako rekosmo napadač Evertona koji je imao baš uzbudljivu nedelju je uspeo da "Orlovima" donese bod. Na kraju 2:2, golove za Boliviju postigao je 38-godišnji napadač Strongesta koji baš ima poznato ime i prezime.

Brazil je odneo pobedu iz Venecuele. Očekivani trijumf za "Selesao", Vilijan je pogodio na asistenciju Renata, gol je postigao i Gabrijel Žesus nakon katastrofalne greške golmana Venecuele. Meč je bio prekinut 20 minuta zbog problema sa strujom. Za Brazil važna pobeda, samopouzdanje im je na visokom nivou pred najveći derbi kvalifikacija, gostuju u Argentini u novembru.



Rezultati:

Venecuela - Brazil 0:2

Argentina - Paragvaj 0:1

Bolivija - Ekvador 2:2

Kolumbija - Urugvaj 2:2

Čile - Peru 2:1


Na tabeli je vođstvo preuzeo Brazil sa 21 bodom, Urugvaj ima 20, Ekvador i Kolumbija po 17m Argentina 16, Paragvaj 15, Čile 14, Peru i Bolivija po 8, Venecuela 2 boda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.