Beba koju je ljuljao Bebeto vredi 60 miliona

Izvor: B92, 16.Maj.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba koju je "ljuljao" Bebeto vredi 60 miliona

Na Svetskom prvenstvu 1994. godine napadač Brazila Bebeto izveo je jednu od najpoznatijih proslava gola " oponašao je ljuljanje svoje tek rođene bebe. Toliko naime iznosi otkupna klauzula za Bebetovog sina Mateuša Oliveiru prema ugovoru koji je u ponedeljak potpisao sa Sportingom iz Lisabona, a koji ga je doveo iz Eštorila za milion evra.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FUDBAL PIŠE ROMANE: Bebeto ga je posle gola protiv Holandije ljuljao, a on sad vredi 60 miliona (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2017

Sjajna fudbalska priča stiže i Portugalije gde je jedan momak potpisao ugovor sa Sportingom iz Lisabona, a prvi put ste o njemu čuli davne 1994. godine.. . Sećate li se Svetskog prvenstva u SAD 1994. godine i četvrtfinalnog meča između Brazila i Holandije? Karioke se su slavile sa 3:2, a drugi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.