Sporting doveo Bebetovog malog

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporting doveo Bebetovog malog

'Record' prenosi da će sin legendarnog brazilskog napadača nastaviti karijeru u lisabonskom velikanu.

Sećate li se kako je Bebeto proslavljao svoje golove na Mondijalu u SAD 1994. godine kada je sa Brazilom osvojio 'Boginju'?

Ono njegovo čuveno ljuljanje bebe bilo je posvećeno rođenju sina Mateusa.

E, taj isti Mateus je u međuvremenu izrastao u ozbiljnog igrača, statsao za veliku secnu i od naredne sezone biće deo tima lisabonskih 'Lavova', koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dogovorili njegov transfer iz Eštorila.

Bebetov sin je u prethodne dve sezone ostavio dobar utisak u ovom portugalskom klubu i došlo je vreme da napravi korak napred u svojoj karijeri.

Mateus nije napadač kao njegov slavni otac, njegova pozicija je ofanzivni vezni.

EPA/LUSA/MANUEL DE ALMEIDA

Inače, Mateus je produkt Flamengove škole fudbala.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Beba koju je "ljuljao" Bebeto vredi 60 miliona

Izvor: B92, 16.Maj.2017, 11:33

Na Svetskom prvenstvu 1994. godine napadač Brazila Bebeto izveo je jednu od najpoznatijih proslava gola " oponašao je ljuljanje svoje tek rođene bebe. Toliko naime iznosi otkupna klauzula za Bebetovog sina Mateuša Oliveiru prema ugovoru koji je u ponedeljak potpisao sa Sportingom iz Lisabona, a koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.