Basketaši u četvrtfinalu SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Basketaši u četvrtfinalu SP

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 sa prvog mesta u grupi plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u kineskom Gvanžuu, posle današnjih pobeda nad Italijom (16:13) i Novim Zelandom (20:17).

Basketaši Srbije, u sastavu Dušan Domović-Bulut, Đorde Majstorović, Marko Ždero i Marko Savić, ostvarili su sva četiri trijumfa, a ranije su bili bolji od branioca titule Katara (21:16) i Rusije (21:14).

Vicešampioni sveta u borbi za polufinale igraju sa Holandijom u subotu od 7:50 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SP: Srpski basketaši maksimalno do četvrtfinala

Izvor: B92, 13.Okt.2016

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 sa prvog mesta u grupi plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u kineskom Gvanžuu...Srbija je u četvrtak ostvarila pobede nad Italijom (16:13) i Novim Zelandom (20:17)...Basketaši Srbije, u sastavu Dušan Domović-Bulut, Djorde Majstorović, Marko Ždero...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.