Basketaši Srbije pobedili Belgiju za finale SP

Izvor: Beta, 26.Jun.2022, 19:24

Basketaši Srbije pobedili Belgiju za finale SP

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 plasirala se danas u finale Svetskog prvenstva u Antverpenu, pošto su pobedili selekciju Belgije sa 17:12.Najefikasniji u pobedničkoj selekciji bio je Dejan Majstorović sa devet poena, Mihailo Vasić je postigao četiri, a Strahinja Stojačić tri poena.U domaćoj reprezentaciji bolji od ostalih bio je Maksim Depajd sa pet poena, dok je Brajan de Valk dodao poen manje.Srbija je dobro počela meč i povela sa 5:2, da bi usledila serija Belgije i vodjstvo 6:9.U nastavku Srbija je zaigrala bolje i poenima Majstorovića i Vasića došla do pobede.Rivali u drugom polufinalu biće selekcije Francuske i Litvanije.Finale je na programu večeras od 21.25, a Srbija će pokušati da dodje do pete titule na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Basketaši Srbije pobedili Litvaniju i osvojili zlato na SP

Izvor: Beta, 26.Jun.2022

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 osvojila je večeras zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Antverpenu, pošto su u finalu bili bolji od Litvanije sa 21:16.Strahinja Stojačić je u selekciji Srbije imao devet poena, Mihailo Vasić je dodao pet, Dejan Majstorović četiri, dok je Marko Branković...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.