Avramovićeva zahvalnica publici: Digli su nas kad smo bili u padu

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 23:24

Avramovićeva zahvalnica publici: Digli su nas kad smo bili u padu

Reprezentativac Srbije Aleksa Avramović igrom protiv Finske u prvom meču kvalifikacija za Eurobasket 2025 podsetio je na izdanja sa Svetskog prvenstva.

Uz Mitrovića je bio naš najbolji pojedinac, meč je završio sa 18 poena.

Možda i više od pobede zaovoljstvom su ga ispunile pune tribine hale "Aleksandar Nikolić".

U takvom ambijentu niej moglo biti kiks.a

"Hvala publici koja je došla u velikom broju da nas podrži, bila je puna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hala, što nam je mnogo značilo u trenucima kada smo možda bili u blagom padu. Davali su nam vetar u leđa i stvarno im hvala što su došli u ovolikom broju da nas podrže", Aleksina je zahvalnica navijačima.

O samom meču je rekao:

"Malo smo ušli u meč sa nekom tenzijom, međutim posle par minuta postavili smo našu igru i našu odbranu i sveli Finsku na 61 poen, što govori krajnji rezultat. Na kraju smo zasluženo odneli pobedu. Znamo da je Danska pobedila Gruziju i idemo sada u Gruziju gde će oni biti silno motivisani. Naš cilj i druga pobeda koja će nam mnogo doneti".

Poseban utisak Aleksa će poneti zbog dece koja su ga sve vreme zvali i uzvikivali njegovo ime. Potpuno očekivano, nakon svega što je uradio na prethodnom svetskom prvenstvu.

"Hvala im puno. Uvek je lepo ako na neki način bilo koji igrač može pozitivno da utiče na decu i hvala deci što su došli da nas podrže i nadam se da će tako biti i protiv Danske ovde, a mi ćemo se boriti protiv Gruzije da pobedimo"

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aleksa Avramović posle meča sa Finskom: Publika nas je podigla kad nam je bilo najpotrebnije

Izvor: Danas, 23.Feb.2024

Košarkaš Srbije Aleksa Avramović partijom protiv Finske u prvom meču kvalifikacija za Eurobasket 2025. (77:61) podsetio je na svoje igre sa Svetskog prvenstva.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.